Klinische Opname

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika 18+

Particuliere opname

Wanneer er sprake is van middelenmisbruik dan kan dit voor veel problemen zorgen. Langzaam maar zeker glijdt de persoon in kwestie af, sociaal, economisch, geestelijk en spiritueel.

Verslaving is een dodelijke ziekte met als gevolg: gevangenissen, inrichtingen en de dood. Maar er is een oplossing. Wanneer gesprekken zoals bij 1 op 1 begeleiding niet afdoende blijken te zijn is een klinische opname uit je vertrouwde omgeving vaak een perfect middel om in te zetten.

Good 4 Youth werkt samen met één van de betere verslavingsklinieken in Zuid-Afrika. Onze kliniek bestaat uit een professioneel team met vele jaren ervaring.

Onze programma

Uitgebreid verslavingsherstel programma van tenminste 6 weken.

Wij hebben ons herstelprogramma ontworpen op basis van respect, waardigheid en medeleven. Onze serene omgeving biedt de perfecte achtergrond voor herstel. Ons ervaren team werkt nauw samen met elke cliënt en begeleidt ze met individuele wensen voor langdurig herstel.

Onze aanpak

Wij zijn zeer gefocust op de individuele behoeften van onze cliënten en geven hen de handvatten die ze nodig hebben om te veranderen. We doen dit door onze inspanningen te richten op de effecten die verslaving heeft op de gehele persoon: het lichaam, de geest en de ziel.

De geest behandelen

Verslaving gaat vaak gepaard met psychische aandoeningen. Wij bieden dubbele diagnose behandelingen aan, waar we samen met de psychiaters en psychologen hulp bieden om de mentale effecten van een verslaving te overwinnen.

Respect voor het lichaam

Verslaving beïnvloedt de algehele fysieke toestand. Onze behandelingen integreren
lichaamsbeweging en een grote variatie van buitenactiviteiten zodat de cliënten leren hoe ze met hun lichaam om dienen te gaan. Zo worden er ook gezonde gewoontes ontwikkeld die in de verdere levens van de cliënten bijblijven.

Spirituele principes begrijpen

Ons programma gebruikt de 12 stappen als een gids in het herstelproces. Wij streven ernaar om onze cliënten spirituele principes bij te brengen zoals: hoop, integriteit en discipline.

                    Persoonlijk behandelplan

Samen met de cliënt wordt een individueel behandelplan opgesteld voor de persoonlijke lange termijn behoeftes.
Persoonlijke begeleiding en groepstherapie.
Ter aanvulling van onze therapie van twaalf stappen, ontvangen onze cliënten individuele begeleiding van ervaren psychologen, spirituele therapeuten, maatschappelijk werkers, en aanvullende verslavings- behandel therapeuten.

                 Routine medische onderzoeken

Gedurende de behandeling zullen er regelmatig fysieke en geestelijke medische check-ups plaatsvinden. Hierdoor kunnen we voor een optimaal herstel zorgen.

                              Kunsttherapie

We gebruiken kunst als een vorm van expressie en communicatie gedurende het herstel. Dit kan een effectieve uitlaatklep zijn voor cliënten die een trauma of verlies hebben doorstaan.

 

                   Avontuurlijke buitenactiviteiten
We stimuleren onze cliënten in het ontwikkelen van een gezonde levenswijze.

Onze sportactiviteiten dragen hier effectief aan bij en fungeren tevens als uitlaatklep.

 

Wij helpen u van A tot Z met het regelen van de opname. Dat houdt in dat we u begeleiden tot u in de kliniek bent opgenomen.

Wij hebben een travel counselor die alles voor u regelt qua tickets boeken,
dit zit bij de prijs inbegrepen. 

*Dit traject betreft maatwerk. Voor kosten neem vrijblijvend contact op.

2022 © Copyright Good4youth.com All rights reserved. Design by Gripp_D