Wij staan naast je

Hulp bij verslaving

Wij staan naast je

BIJ GOOD 4 YOUTH

1 op 1 begeleiding

Iedereen loopt wel eens tegen problemen aan soms zodanig ernstig dat er geen oplossing voor lijkt te bestaan. Toch zal je het probleem onder ogen moet komen als je verder wil. Wij begrijpen als geen ander hoe lastig dit kan zijn en daarom hoef je dit ook niet alleen te doen. Wij kijken naar het individu, bij ons staat de persoon centraal. Elk persoon is anders door onze 1 op 1 begeleiding ligt de focus volledig op de persoon en zijn of haar problemen zodat wij doelgericht te werk kunnen gaan.

Bij ons ben je geen cijfer of nummertje wij zien en behandelen onze cliënt als mens. 

foto ben 2
Individuele begeleiding

Loopt, om wat voor reden dan ook, je leven niet zoals je dat graag zou willen? Heb je geen rust in je hoofd?  Vind je het lastig om te kunnen participeren in de maatschappij of gaat het moeizaam op school? Kamp jij of je naaste met verslaving en of gedragsproblemen? Het team van Good 4 Youth helpt je graag. Hoe ziet jouw leven eruit? Wat gaat er goed en waar ben je minder tevreden over? En hoe kunnen wij je daarbij helpen? Wij kijken echt naar de behoeftes van onze cliënten. Maatwerk individuele begeleiding dus.

Wij ondersteunen je op verschillende leefgebieden:

Hoe gaan wij te werk?

We leren je graag kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is de klik er? Dan volgt er een intake. De kosten voor de intake bedragen € 145,- exclusief btw, wanneer de intake is afgerond en wij hebben voldoende informatie dan gaan we graag met je aan de slag. Bij ons krijgt iedere cliënt een persoonlijk begeleidingsplan. Dit plan is toegespitst op zijn of haar situatie en mogelijkheden. Samen stellen we persoonlijke doelen op en wordt er tussentijds geëvalueerd. Waar staan we nu? Welke doelen zijn er al behaald? En wat kan er beter?

Ben jij benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen op het gebied van 1-op-1 begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Dit is een particulier traject, Good 4 Youth werkt nog niet samen met gemeentes voor WMO/PGB.

*Dit traject betreft maatwerk. Voor kosten neem vrijblijvend contact op.

2022 © Copyright Good4youth.com All rights reserved. Design by Gripp_D